Διεύθυνση :

Σταύρου Νιάρχου και Δήλου 1 Ιωάννινα

Κινητό :

6944335367

Καλώς ήρθατε στο 

Έδεσμα Catering Ιωάννινα

Έδεσμα Catering Ιωάννινα

Το Έδεσμα catering ιδρύθηκε το 1997 στα Ιωάννινα, με βασικό αντικείμενο δραστηριοτήτων:

Την τροφοδοσία εκδηλώσεων (outside catering), τόσο επαγγελματικού χαρακτήρα (συνέδρια, σεμινάρια, ημερίδες, εγκαίνια κ.α.) όσο και κοινωνικού περιεχομένου (γαμήλιες εκδηλώσεις, δεξιώσεις βαπτίσεων, συνεστιάσεις κ.α.)

Την παρασκευή, πώληση και διανομή ετοίμων φαγητών και λειτουργία εστιατορίων, κυλικείων, καφέ, αναψυκτηρίων κ.λ.π. σε: Σχολεία, Πανεπιστήμια, Νοσοκομεία,Τ.Ε.Ι., Λιμάνια, Κ.Ε.Κ, Αθλητικούς χώρους, Καλλιτεχνικούς χώρους.

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε μέσο μίας πλήρης γκάμας από μενού για κάθε κοινωνική και επαγγελματική εκδήλωση.

Χώροι Διοργάνωσης Catering

Η εταιρεία μας διοργανώνει σε όλη την Ήπειρο τις πιο επιτυχημένες δεξιώσεις για γάμους και βαπτίσεις, καθώς και τα πιο απαιτητικά πάρτυ σε κάθε ξεχωριστό μέρος που έχετε επιλέξει.

Σε παραθαλάσσιες εκτάσεις, σε βουνά, σε ποτάμια, σε λίμνες αλλά και σε κάθε γραφική πλατεία των χωριών μας το ‘’ έδεσμα’’ catering σας υπόσχεται μια αξέχαστη εκδήλωση, μια ανεπανάληπτη εμπειρία που θα αφήσει σε εσάς και στους καλεσμένους σας μοναδικές αναμνήσεις.

Συμβουλευτείτε μας και ακούστε τις προτάσεις μας για πιθανούς χώρους και εκτάσεις που μπορείτε να διοργανώσετε την κάθε εκδήλωσή σας.