Διεύθυνση :

Σταύρου Νιάρχου και Δήλου 1 Ιωάννινα

Κινητό :

6944335367

Η Εταιρία μας

Έδεσμα Catering Ιωάννινα

Η εταιρεία «Κ. Παπαπέτρος & Σία Ο.Ε.» ιδρύθηκε το 1997 στα Γιάννενα από τους Κωνσταντίνο Παπαπέτρο και Στέλιο Γιαννή, με βασικό αντικείμενο των δραστηριοτήτων της την λειτουργία εστιατορίων, κυλικείων, καφέ, μπαρ χώρων παρασκευής, πώλησης και διανομής ετοίμων φαγητών και την τροφοδοσία εκδηλώσεων (outside catering), τόσο επαγγελματικού χαρακτήρα (συνέδρια, σεμινάρια, ημερίδες, εγκαίνια κ.α.) όσο και κοινωνικού περιεχομένου (γαμήλιες εκδηλώσεις, συνεστιάσεις κ.α.).

Η καθημερινή σίτιση και εξυπηρέτηση μονάδων όπως είναι : Σχολεία, Πανεπιστήμια, Τ.Ε.Ι., Λιμάνια, Κ.Ε.Κ, Αθλητικοί χώροι, Καλλιτεχνικοί χώροι, Καφετέριες, Αναψυκτήρια αποτελούν την κύρια δραστηριότητα της εταιρείας

Έδεσμα Catering Ιωάννινα

Η Ιστορία μας

Έχοντας ήδη δραστηριοποιηθεί στο έτοιμο φαγητό από το 1991 δημιουργήσαμε το 1995 το πρώτο αποκλειστικό Catering της Ηπείρου με την επωνυμία Έδεσμα catering. Έχει την έδρα του στα Γιάννενα, ο στόχος του όμως είναι να εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου αλλά και την Ελληνική Επικράτεια στο σύνολό της.

Ποιότητα

Το HACCP είναι ένα σύγχρονο σύστημα διασφάλισης της υγιεινής κατάστασης και της ποιότητας των τροφίμων. Εφαρμόζετζαι μέσα από τη συστηματική ανάλυση όλης της παραγωγικής διαδικασίας ενός τροφίμου, από την παραλαβή των πρώτων υλών, μέχρι και την τελική του χρήση απ τους καταναλωτές.

Η αναγκαιότητα της εφαρμογής του στις μονάδες επεξεργασίας τροφίμων προκύπτει από την απαίτηση της σύγχρονης κοινωνίας, για όλο και υψηλότερης ποιότητας και απόλυτου ασφαλείας προϊόντα.

Η αναγκαιότητα αυτή, στα προηγούμενα κράτη, έχει αναγνωρισθεί και κατοχυρωθεί μέσα από τις εθνικές τους νομοθεσίες, που υποχρεώνουν στην εφαρμογή του συστήματος HACCP όλες τις μονάδες επεξεργασίας τροφίμων.

Η επιτυχής εφαρμογή του συστήματος προϋποθέτει:

  • Εμπεριστατωμένη μελέτη εκπονημένη από ειδικούς επιστήμονες, με την απαραίτητη συμμετοχή των αρμοδίων του χώρου μαζικής εστίασης
  • Συμμετοχή του ανθρωπίνου δυναμικού, που επιτυγχάνεται με την άρτια και συνεχή, σε θέματα υγιεινής τροφίμων και εφαρμογής HACCP, εκπαίδευσή του.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότεαρ για το HACCP κάντε κλικ εδώ