Διεύθυνση :

14ο χλμ Ε.Ο. Ιωαννίνων - Αθηνών

Κινητό :

6944335367

Χώροι

Έδεσμα Catering

Η εταιρεία μας διοργανώνει σε όλη την Ήπειρο τις πιο επιτυχημένες δεξιώσεις για γάμους και βαπτίσεις, καθώς και τα πιο απαιτητικά πάρτυ σε κάθε ξεχωριστό μέρος που έχετε επιλέξει.

Σε παραθαλάσσιες εκτάσεις, σε βουνά, σε ποτάμια, σε λίμνες αλλά και σε κάθε γραφική πλατεία των χωριών μας το ‘’ έδεσμα’’ catering σας υπόσχεται μια αξέχαστη εκδήλωση, μια ανεπανάληπτη εμπειρία που θα αφήσει σε εσάς και στους καλεσμένους σας μοναδικές αναμνήσεις.

Συμβουλευτείτε μας και ακούστε τις προτάσεις μας για πιθανούς χώρους και εκτάσεις που μπορείτε να διοργανώσετε την κάθε εκδήλωσή σας.

Κτήμα Στέφανου Αποστολίδη

Καλως ορίσατε στο Κτήμα Στεφάνου Αποστολίδη, έναν μαγευτικό προορισμό για εκδηλώσεις,  βαπτίσεις,event,party γάμους και ειδικές περιστάσεις. Το Κτήμα μας, τοποθετημένο στην Οδό Μιχαλιτσίου 10, Ιωάννινα 452 21, προσφέρει την ιδανική ατμόσφαιρα για να φιλοξενήσετε αξέχαστες στιγμές.

 

Κτήμα Naval

Καλωσορίσατε στο NAVAL, το ιδανικό εστιατόριο  σε έναν μοναδικό παραθαλάσσιο χώρο. Βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, το NAVAL. Βρίσκεται 1ο χλμ Ηγουμενίτσας, Δρέπανο 461 00. Ιδανικός χώρος για party,γάμους και ειδικές περιστάσεις.

Συνεδριακοί Χώροι

Καλωσορίσατε στον ιδανικό συνεδριακό χώρο, ακριβώς απέναντι από τη μαγευτική λίμνη Ιωαννίνων. Ο χώρος αυτός εγγυάται την επιτυχία και την εντυπωσιακή παρουσίαση κάθε συνεδρίου, σεμιναρίου ή εταιρικής συνάντησης. Εδώ, η επαγγελματική σας δραστηριότητα συναντά την απαράμιλλη ομορφιά της φύσης, δημιουργώντας το τέλειο σκηνικό για δημιουργικότητα, συνεργασία και έμπνευση.