Διεύθυνση :

Σταύρου Νιάρχου και Δήλου 1 Ιωάννινα

Κινητό :

6944335367

Υπηρεσίες 

Crostini with grilled baguette, cream cheese and berries

Coffee Break - Bar

Το Έδεσμα Catering δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά και από διάφορα συνέδρια – σεμινάρια. Αν διψάσατε και θέλετε κάτι να πιείτε μπορείτε να επισκεφτείτε το μπουφέ μας που θα βρίσκεται κάπου δίπλα σας.

Close up on healthy sandwiches lying on wooden board
Breakfast consisting of black coffee, milk and a croissant with
dessert appetizers for parties

Εταιρικές Εκδηλώσεις

Kαι σε οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση μας χρειαστείτε, γιατί αποδεδειγμένα το Έδεσμα Catering είναι το catering που θα φροντίσει για όλες τις ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σας και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Ο άριστης ποιότητας και λειτουργικότητας εξοπλισμός μας σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό είναι σε θέση να καλύψει από 2 έως 2000 άτομα.

Waiters pouring champagne
Sweets at Birthday party

Πάρτυ

Πιστοί στην εξυπηρέτηση των γευστικών απολαύσεων όλων των ηλικιών, δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από το χώρο της διοργάνωσης και των παιδικών πάρτυ. Είμαστε σε θέση να φροντίσουμε όχι μόνο τον μπουφέ και το σέρβις, αλλά και τη διακόσμηση και τη μουσική, αφήνοντας έτσι μικρούς και μεγάλους πάντοτε ικανοποιημένους.

Canapes and drinks a desserts on the buffet table
Delicious pastry cakes

Εγκαίνια

Οι μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες μας έχουν εμπιστευτεί τη διοργάνωση των εγκαινίων τους. Είναι σίγουρες ότι η δεξίωσή τους θα είναι τέλεια οργανωμένη από κάθε πλευρά. Το άρτια επαγγελματικά καταρτισμένο προσωπικό βρίσκεται στη διάθεση του πελάτη για οτιδήποτε το χρειαστεί προσφέροντας την ποικιλία τόσο των φαγητών όσο και των ποτών με άψογο διάκοσμο και γρήγορο και σωστό σέρβις.

Luxury catering concept. Delicious candy bar
Wedding table with food, silver cutlery, empty glasses, white silk chairs and napkins

Δεξίωση

Για τις πιο εντυπωσιακές δεξιώσεις και τα πιο πολυσυζητημένα cocktail απαιτούνται σωστές και πρωτότυπες προτάσεις. Εμείς είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε κάτι διαφορετικό για να είσαστε σίγουροι ότι θα καλύψουμε και τις πλέον απαιτητικές ανάγκες σας σε εξοπλισμό και πλούσια ποικιλία από εδέσματα, οπουδήποτε και αν βρισκόσαστε.

Wedding setting, tender pink table with glasses, cutlery, napkin and delicious food and drinks
Stylish luxury centerpiece with floral decor, pink cloth, glasses and delicious food
Delicious fresh fruits on stand on table at wedding reception in restaurant
Delicious italian food table at wedding reception

Γάμος

Το Έδεσμα Catering, με παρελθόν διοργάνωσης του catering των πιο επιτυχημένων γάμων είναι κοντά σας στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σας. Αφήστε σε εμάς την διοργάνωση του γαμήλιου τραπεζιού σας και απολαύστε με τον σύντροφό σας το θαυμασμό όλων των προσκεκλημένων σας!

Cocktails and red and white martini in glasses at alcohol bar